Wijzigingen niet automatisch opslaan wanneer u in dezelfde PowerPoint-presentatie werkt als anderen

Beleids-ID
L_DisableAutoSaveWhenCoauthoring
Bereik
Gebruikersconfiguratie
Ondersteund op
Minimaal Windows Server 2008 R2 of Windows 7
Bron
Microsoft 365 Apps / Office Administrative Templates (versie 5568.1000)
Categorie
Microsoft PowerPoint 2016 › Instellingen voor samenwerking › Cocreatie

Beschrijving

Met deze beleidsinstelling wordt bepaald of wijzigingen automatisch worden opgeslagen wanneer gebruikers samenwerken in dezelfde presentatie.

Wanneer gebruikers samenwerken in dezelfde presentatie, worden wijzigingen standaard automatisch opgeslagen. Hiermee kunnen gebruikers in real-time wijzigingen zien die door anderen zijn ingevoerd. Het is echter mogelijk dat sommige invoegtoepassingen of oplossingen niet compatibel zijn met zo vaak opslaan in PowerPoint.

Als u deze beleidsinstelling inschakelt, worden wijzigingen niet automatisch opgeslagen en zien gebruikers geen real-time bewerkingen.

Als u deze beleidsinstelling uitschakelt of niet configureert, worden wijzigingen automatisch opgeslagen en zien gebruikers real-time bewerkingen.

Opmerking: deze beleidsinstelling heeft geen invloed op de AutoHerstel-instellingen die zijn geconfigureerd onder Bestand > Opties > Opslaan.

Register

GebruikerHKEY_CURRENT_USER
  • disableautosavewhencoauthoringREG_DWORD

Ander beleid in dezelfde categorie

Al het beleid in deze categorie weergeven (3)