Warn before permanently deleting items

Bu dilde resmi metin yok (İngilizce özgün metin gösteriliyor)

İlke Kimliği
L_MoreOptions
Kapsam
Kullanıcı Yapılandırması
Desteklenen işletim sistemleri
En az Windows Server 2008 R2 veya Windows 7
Kaynak
Microsoft 365 Apps / Office Administrative Templates (sürüm 5568.1000)
Kategori
Microsoft Outlook 2016 › Outlook Options › Other › Advanced

Açıklama

By default, a warning message is displayed before Outlook items are permanently deleted. By disabling this setting, you can change this behavior to not display the warning message.

Kayıt defteri

Aynı kategorideki diğer ilkeler

Bu kategorideki tüm ilkeleri gör (11)