Warn before permanently deleting items

Brak oficjalnego tekstu w tym języku (wyświetlono oryginał angielski)

Identyfikator zasady
L_MoreOptions
Zakres
Konfiguracja użytkownika
Obsługiwane w systemach
System Windows Server 2008 R2 lub nowszy albo system Windows 7
Źródło
Microsoft 365 Apps / Office Administrative Templates (wersja 5568.1000)
Kategoria
Microsoft Outlook 2016 › Outlook Options › Other › Advanced

Opis

By default, a warning message is displayed before Outlook items are permanently deleted. By disabling this setting, you can change this behavior to not display the warning message.

Rejestr

Inne zasady w tej samej kategorii

Zobacz wszystkie zasady w tej kategorii (11)