Tegelmeldingen wissen bij aanmelden
- Beleids-ID
- ClearTilesOnExit
- Bereik
- Gebruikersconfiguratie
- Ondersteund op
- Minimaal Windows Server 2012, Windows 8 of Windows RT
- Bron
- Administrative Templates (.admx) for Windows 11 2026 Update (26H2) (versie 1.0)
- Categorie
- Startmenu en Taakbalk
Beschrijving
Als u deze instelling inschakelt, worden tegelmeldingen verwijderd als de gebruiker zich aanmeldt. Daarom zullen de tegels in de startweergave altijd hun standaardinhoud tonen wanneer de gebruiker zich aanmeldt. Bovendien worden alle cacheversies van deze meldingen gewist wanneer de gebruiker zich aanmeldt.
Als u deze instelling uitschakelt of niet configureert, worden meldingen door het systeem behouden. Wanneer een gebruiker zich aanmeldt, worden de tegels precies zo weergeven als op het moment dat de gebruiker zich afmeldde, inclusief de geschiedenis van eerdere meldingen voor elke tegel.
Nieuwe meldingen worden niet verhinderd door deze instelling. Zie de instelling 'Toepassingsmeldingen uitschakelen' om nieuwe meldingen te voorkomen.
Register
GebruikerHKEY_CURRENT_USER
- ClearTilesOnExit-