Verwijdering van het gebruikersregister niet forceren bij gebruikersafmelding
- Beleids-ID
- DontForceUnloadHive
- Bereik
- Computerconfiguratie
- Ondersteund op
- Minimaal Windows Vista
- Bron
- Administrative Templates (.admx) for Windows 11 2026 Update (26H2) (versie 1.0)
- Categorie
- Systeem › Gebruikersprofielen
Beschrijving
Deze beleidsinstelling bepaalt of Windows het gebruikersregister leegmaakt bij het afmelden, ook al zijn er geopende ingangen naar de registersleutels per-gebruiker.
Opmerking: deze beleidsinstelling mag alleen worden gebruikt voor de gevallen waarin u compatibiliteitsproblemen voor toepassingen tegenkomt die specifiek zijn voor dit Windows-gedrag. Als u dit doet, bestaat het risico dat gebruikers geen bijgewerkte versie van hun zwervende gebruikersprofiel kunnen verkrijgen.
Als u deze beleidsinstelling inschakelt, wordt het gebruikersregister niet geforceerd verwijderd bij het afmelden, maar wordt het register pas verwijderd wanneer alle open ingangen naar de gebruikersafhankelijke registersleutels zijn gesloten.
Als u deze beleidsinstelling uitschakelt of niet configureert, wordt het gebruikersregister bij afmelding altijd verwijderd, zelfs als er open ingangen naar de gebruikersafhankelijke registersleutels zijn wanneer de gebruiker zich afmeldt.
Register
- DisableForceUnload-