Empty the Deleted Items folder when Outlook closes

Brak oficjalnego tekstu w tym języku (wyświetlono oryginał angielski)

Identyfikator zasady
L_EmptyDeletedItemsFolder
Zakres
Konfiguracja użytkownika
Obsługiwane w systemach
System Windows Server 2008 R2 lub nowszy albo system Windows 7
Źródło
Microsoft 365 Apps / Office Administrative Templates (wersja 5568.1000)
Kategoria
Microsoft Outlook 2016 › Outlook Options › Other

Opis

By default, the Deleted Items folder is not emptied when users exit Outlook. By enabling this setting, you can change this behavior so that the Deleted Items folder is emptied when Outlook closes.

Rejestr

Inne zasady w tej samej kategorii

Zobacz wszystkie zasady w tej kategorii (25)