Show Formula bar in Full View

Brak oficjalnego tekstu w tym języku (wyświetlono oryginał angielski)

Identyfikator zasady
L_ShowFormulabarinFullView
Zakres
Konfiguracja użytkownika
Obsługiwane w systemach
System Windows Server 2008 R2 lub nowszy albo system Windows 7
Źródło
Microsoft 365 Apps / Office Administrative Templates (wersja 5568.1000)
Kategoria
Microsoft Excel 2016 › Excel Options › Advanced

Opis

Checked: Displays the Formula bar when the Full Screen command in the View menu is set. | Unchecked: Does not dispaly the Formula bar when the Full Screen command in the View menu is set.

Rejestr

Inne zasady w tej samej kategorii

Zobacz wszystkie zasady w tej kategorii (33)