Meldingen bij verwijderen uitschakelen op alle volumes
- Beleids-ID
- DisableDeleteNotification
- Bereik
- Computerconfiguratie
- Ondersteund op
- Minimaal Windows Server 2008 R2 of Windows 7
- Bron
- Administrative Templates (.admx) for Windows 11 2026 Update (26H2) (versie 1.0)
- Categorie
- Systeem › Bestandssysteem
Beschrijving
Meldingen bij verwijderen is een functie waarmee het onderliggende opslagapparaat een melding krijgt als er clusters vrij zijn gekomen door het verwijderen van bestanden.
Met de waarde 0, de standaardwaarde, wordt Meldingen bij verwijderen voor alle volumes ingeschakeld.
Gebruik de waarde 1 om Meldingen bij verwijderen uit te schakelen voor alle volumes.
Register
ComputerHKEY_LOCAL_MACHINE
- DisableDeleteNotificationREG_DWORD